Escolaweb10.org Presentaciˇ  

Any:

 
 
 

EscolaWeb10, ciutat educativa mediterrÓnia catalana 
Director de l'EscolaWeb10:  Pere J. Carriˇ Villalonga

L'EscolaWeb10 Ús una petita ciutat educativa on ens podem trobar tots i totes educadors/es de tot tipus: mestres, professors/es, orientadors/es, pares, mares, educadors socials, psicopedagogs/gues... i fins i tot  autoeducands majors de 18 anys de totes les edats interessats en aportar idees i experiŔncies per a poder recuperar la bona educaciˇ, capaš de formar ciutadans i ciutadanes lliures, Ŕtics, ecol˛gics i solidaris.

Aquesta ciutat educativa Ús oberta a tot l'humanisme cristiÓ, musulmÓ, budista,... exclusivament social; obert a tot tipus de Centres i educadors/es des de lliures a p˙blics, passant per concertats. Un gran pacte per a l'Educaciˇ demanava fa uns dies una important senyora dirigent d'una important confederaciˇ de ColĚlegis. Un gran pacte, sense exclusions per a una bona educaciˇ de tots i per a tots, sense diferŔncies de tracte que no siguin les compensadores demanam nosaltres 

TÚ molts de racons que serveixen com a distint tipus de recursos per a tots els educadors i educadores i esperem que tambÚ, prest, per a tots els que s'educan. Entre d'altres: 

- EscolaWeb10, plataforma educativa: Plataforma integral per a la formaciˇ de persones des de 3 a 113 anys, amb multitud de cursos, grups de feina, associacions, activitats,... TÚ cursos en catalÓ i cursos en castellÓ.
Per motius de seguretat sols s'indica l'adreša d'aquesta plataforma formativa als usuaris de la mateixa, socis, amics, professors/es i alumnes. Si tu estÓs en alguna d'aquestes categories i precises arribar a la mateixa i, posteriorment entrar-hi ens ho haurÓs de demanar per correu electr˛nic a l'adreša: escolaweb10(arrova)gmail.com

http://www.escolaweb10.org/ 

- Diaris interactius (catalÓ-castellÓ): http://escolaweb10.blogspot.com/ 

- Adreša electr˛nica a la que poder dirigir escrits privats: escolaweb10(arrova)gmail.com  

- La primera i ˙nica llista oberta i lliure de distribuciˇ educativa: 
   
Per a subscriure's (des de la teva adreša): escolaweb05-subscribe@yahoogroups.com    
   Per a enviar missatges a la llista:  escolaweb05@yahoogroups.com 
   Per a consultar els missatges anteriors: 
   http://es.groups.yahoo.com/group/escolaweb05  
   (Si no estÓs registrat a Yahoo te demanarÓ que t'hi registris)

___________________________